Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Islanda

Proprietate de vânzare în Islanda

În ciuda nesiguranței climatice politice și economice, proprietatea medie pentru prețurile de vânzare din Islanda a cunoscut cea mai mare creștere în ultimii trei ani.

Creșterea medie este de 6%, față de 4,1% înregistrată în 2015. Islanda câștigă pentru prima dată pentru prima dată din 2006, când a fost lansat Indexul global al prețurilor locuințelor.

Insula a raportat un uimitor 14,7%. Economia în creștere, două reduceri ale ratelor dobânzilor și o implicare din ce în ce mai mare a investitorilor străini contribuie la explicarea unei creșteri cu 9% a prețurilor medii pentru proprietăți de vânzare în Islanda în ultimele douăsprezece luni.

Reykjavik este caracteristic acoperișurilor colorate, luminile orbitoare ale nordului și un compromis important pe frontul energetic. Cu doar 115 mii de locuitori, capitala Islandei este capabilă să aibă un mare impact la nivel global, iar obiectivul său este de a deveni total independent de utilizarea combustibililor fosili pentru 2050 și de a deveni o "economie de hidrogen".

Calitatea ridicată a vieții se reflectă în proprietatea prețurilor de vânzare. Piața rezidențială din Reykjavik a cunoscut un boom atât din punct de vedere al prețurilor, cât și al vânzărilor, în ultimii cinci ani. Între a doua jumătate a anului 2016 și toate cele 2017 de prețuri pentru proprietăți de vânzare în Islanda, au crescut cu o medie de 13%, cu vârfuri de 15%. Prețul mediu de vânzare al unui apartament de astăzi este de aproximativ 450 de mii de euro.

Islanda schimba pielea. Și a decis să o facă prin intensificarea scenei artistice a capitalei Reykjavík, transformând fosta zonă industrială a portului într-un centru cultural, inclusiv magazinele de concept, studiourile de artă, cluburile, hotelurile, sălile de înregistrare și deschiderea recentă, Casa Marshall. Inaugurat în luna martie, este o fabrica veche de hering transformată de studiourile Kurt og Pí într-un pol postmodern care găzduiește studioul și galeria dedicată lui Olafur Eliasson și două spații de artiști care au scris istoria scenei de artă islandeză: Kling și Bang și Muzeul de Artă Vieții.

  •  
    Mutarea la Islanda: toate informațiile la doar un clic distanță!

    Probabil una dintre cele mai neexplorate, dar în același timp, cea mai specială, Islanda este pentru mulți o modalitate de a scăpa de viața de zi cu zi, pentru alții, o alternativă valabilă pentru a putea schimba radical viața. Cu toții avem adesea acel gând care sună în capul nostru, acea voce mică ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 37128

DE VÂNZARE Fermă, Islanda, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

3,899,200.00RON
DE VÂNZARE
Fermă

260000 m²
Minunata fermă din Islanda de Est cu 7 clădiri! Stóri-Bakki este situat în inima Islandei de Est, la numai 25 km de orașul Egilsstaðir și la doar 5...
Cod. 4957

DE VÂNZARE Teren agricol, Islanda, Grímsey, Grimsey, Grimsey

4,874,000.00RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

2500 m²
terenuri de vanzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB